Andreea Marin, din nou la TVR, cu o surpriză

andreea_marin
andreea_marin

Andreea Marin se întoarce în platourile Televiziunii Române, unde a cunoscut succesul. Vedeta TV nu va realiza o nouă emisiune la Televiziunea Națională, ci vă reprezenta Moldova, alături de Sofia Vicoveanca, la emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, "O dată-n viață".

Potrivit adevarul.ro, Andreea Marin va participa, vineri, 29 martie, la emisiunea "O dată-n viață", unde îmbrăcată în costum popular, va reprezenta Moldova alături de reputata cântăreaţă de muzică populară Sofia Vicoveanca.

„Va fi o ediţie frumoasă. Practic, surprizele vor fi la ele acasă. Mă bucur mult că Andreea Marin a acceptat invitaţia pentru această emisiune. Rolul pe care i l-am propus este inedit, dar sunt sigură că va face un spectacol excepţional, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu drag. Cât despre ceilalţi invitaţi, sper ca Elena Cârstea Muttart să ia cu ea în America amintirile frumoase din emisiunea noastră, iar alături de Dan Helgiug să ajungem... la bal, nu la spital“, glumeşte Iuliana Tudor, având în vedere că Ardealul va avea doi reprezentanți remarcabili, Elena Cârstea Muttart şi Nicolae Furdui Iancu, în timp ce Teleormanul va fi reprezentat de Dan Helciug şi Gelu Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel