Andreea Mantea: "Suntem doi proști. Am luat-o razna"

Pasiunea Andreei Mantea pentru fostul iubit, Ștefan Stan, este departe de a  fi apus. Coprezentatoarea  de la Wowbiz   nu exclude șansa unei împăcări cu iubitul ei, mai ales că ea a avut mai multe tentative în acest sens, însă a fost respinsă de acesta. Bruneta susține că vrea să se întoarcă din nou în brațele lui.

 După ce Ștefan  a renunțat la relație prin intermediul unui ziar și mai apoi au plâns amândoi în emisiuni diferite, Andreea Mantea pare că a revenit la sentimente mai bune și speră la o împăcare cu cel cu care s-a iubit timp de o lună. Un prim pas spre reconciliere a fost făcut de Mantea zilele trecute, însă vedeta susține că iubitul ei a lăsat-o să bată în van la ușa lui. Cu toate acestea, ea spune că vrea să se reîntoarcă în brațele lui.

 ”M-a lăsat să bat degeaba la ușă, de se uitau vecinii pe vizor. M-am umilit. Nu știu ce să mai zic. Este un om frumos, curat. El m-a așteptat pe mine 35 de ani, eu pe el, 26. Îl iubesc de mor, sunt sigură. Sunt atât de călită, nu e prima oră când am fost dezamagită, de data asta am fost și umilita. Este prea mult să îmi transmițti un mesaj la TV. Suntem doi proști, doi penibili, am luat-o razna de la prea multa iubire.  Am făcut sacrificii pentru relația noastră și nu îmi pare rău", i-a transmis Andreea Mantea la Wowbiz, iubitului ei.

Ea a precizat că nu mai are de gând să meargă la Ștefan. Dacă vrea să se împace, cântărețul trebuie să facă el acum primul pas. "Stii unde sunt. Ștefan, te aștept acasă. Acasă la mine", i-a transmis ea celui cu care a format un cuplu panăîn urmă cu douăa zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel