Andreea Esca și-a speriat fanii în seara de Halloween

Andreea Esca nu a refuzat provocarea de a se costuma cu ocazia sărbătorii de Halloween. Vedeta de la Pro TV a reușit să își sperie admiratorii cu o costumație de-a dreptul horror!

Autor: Murgoci Anca

Cu puțin timp înainte de a începe jurnalul de știri de la ora 19.00, de pe data de 31 octombrie, Andreea Esca a postat, pe contul personal de pe o rețea de socializare, o fotografie în care era îmbrăcată în ton cu evenimentul. În instantaneul de pe Facebook, știrista apărea într-o pelerină neagră, pe care era imprimat un schelet. Și pentru ca apariția să fie una cu totul inedită, vedeta și-a acoperit chipul cu o mască în formă de dovleac. Când au văzut-o așa îmbrăcată, prietenii virtuali au avut păreri împărțite. Dacă unii au fost încântați să o vadă cu o costumație atât de specială, alții s-au declarat surprinși în mod neplăcut de stilul adoptat de ştiristă de la Pro TV.

”Păreai mult mai deșteaptă de atât!”, ”Doamne ferește! Ai timp și de așa ceva?”, ”Costumul este super, dar cum arăți la știri ne place mai mult”, ”Nu îmi place cum îți stă așa!”, i-au scris prietenii de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel