ANDREEA ESCA, lămuriri despre salariul său la Pro TV

Andreea Esca
Andreea Esca

ANDREEA ESCA, prezentatoare jurnalul principal al PRO TV-ului, a acordat recent un interviu în exclusivitate pentru Libertatea, în care a vorbit inclusiv despre a doua sa carte, despre interviul pentru France 2, despre relația cu fiica sa, dar și despre salariul ei și momentul "se f**u butonul".

De 19 ani, ANDREEA ESCA este celebra prezentatoare a știrilor de la Pro TV, iar salariul încasat de ea a reprezentat mereu o enigmă, chiar și pentru colegii de breaslă. 

Întrebată dacă nu este obositor să audă mereu vorbindu-se despre salariul său, ANDREEA ESCA a răspuns: "Nici nu mai aud... Mi se pare ca un banc vechi...".

Citește și Ce declarație neașteptată a făcut Esca despre Sârbu

De asemenea, ANDREEA ESCA consideră că oamenii nici nu sunt interesați de veniturile sale, tema fiind doar întreținută de unii și de alții.

"Oamenii nu cred că sunt interesaţi deloc, pentru că eu nu iau bani de la bugetul de stat, deci nu îi afectează în niciun fel pe ei salariul meu. De altfel, eu nu am fost niciodată angajată la stat. Cred că e doar o legendă, pe care o întreţin unii şi alții...", a explicat ANDREEA ESCA, întrebată de ce crede că sunt oamenii interesaţi de acest subiect.

Cârcotașii nu primesc iertarea pentru momentul "se f**u butonul!"  

Anii care au trecut de la prezentarea mometului "se f**u butonul!", în care protagonistă a fost ANDREEA ESCA, nu au reușit să o îmbuneze pe celebra prezentatoare, ea recunoscând că privește întreaga situație ca și atunci: "Pe de o parte, un gest urât şi neprofesionist din partea unor colegi de breaslă, iar pe de altă parte, o întâmplare oarecare, chiar amuzantă". Momentul a fost prezentat în emisiunea Prima TV, "Cârcotașii", realizată la acea vreme de Șerban Huidu și Mihai Găinușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel