Ce declarație neașteptată a făcut Esca despre Sârbu

35713andreea-esca-1
35713andreea-esca-1

În urmă cu patru ani, Andreea Esca i-a acordat un interviu lui Radu Buzăianu, în care a vorbit despre mai multe subiecte, dar și despre Adrian Sârbu.

Întrebată de jurnalist dacă i se pare că Adrian Sârbu a îmbătrânit, îndrăgita știristă a zis: "Nu. Eu cred că lui îi este imposibil să îmbătrânească. O să moară ca Benjamin Button, copil. Ideile şi planurile pe care el le are, noi n-am fi avut curajul să le gândim nici la 20 de ani. Crede-mă. Întotdeauna a fost înaintea timpurilor lui şi chiar şi azi mă surprinde cu nişte planuri pe următorii 150 de ani".

VEZI ȘI: Soarta Andreei Esca, decisă. Ce anunț a făcut Pro TV

Cât despre faptul că Adrian Sârbu a zis la un moment dat că oamenii care au trecut de 30 de ani nu mai au ce căuta în trustul Mediapro, Esca a comentat: "Îl înţeleg când spune asta. Eu la revistă şi la Pro TV tot timpul susţin oamenii tineri. Ei aduc un alt suflu. Aduc viaţa de acum. Pe de altă parte, în secunda în care m-am cunoscut cu domnul Sârbu, mi-a spus că e sigur că sunt foarte bună pentru locul ăsta şi că am să ajung precum Clair Chazal. Că am să rămân acolo până o să terminăm cu televiziunea. Între timp am cunoscut-o pe Clair Chazal. Cum ea prezintă, având peste 50 de ani telejurnalul la TF1, eu n-am nicio teamă". Interviul integral a fost postat aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel