Soarta Andreei Esca, decisă. Ce anunț a făcut Pro TV

Andreea Esca
Andreea Esca

În ultima vreme s-a vehiculat faptul că Andreea Esca ar putea pleca de la Pro TV, după venirea lui Aleksandras Cesnavicius în funcția de director general.

PRO TV a transmis, luni, un comunicat de presă în care dorește să clarifice situația. Comunicatul Pro TV a fost lansat în contextul în care, în ultima perioadă, au părăsit postul de televiziune nume precum Mona Segall, Horia Brenciu și alte vedete, iar directorul de programe Anca Budinschi este pe picior de plecare.

Televiziunea vine cu "asigurări" că "PRO TV va continua să fie un trendsetter şi un lider pe piaţa media din România", scrie Pagina de Media.

Oficialii postului anunță că Vocea României, MasterChef și Las Fierbinți vor continua din toamnă și că o serie de vedete rămân la Pro TV.

VEZI Și: Pro TV se prăbușește! Ce spune Esca despre viitorul ei la postul de televiziune

Nume precum Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra, Cabral "vor continua să facă istorie la PRO TV, alături de cele mai bune echipe de producători, editori, reporteri şi alţi profesionişti".

Comunicatul Pro TV nu spune nimic de nume importante, precum Pavel Bartoș, Smiley și Loredana.

„Îi asigurăm pe milioanele de români care ne urmăresc în fiecare zi că PRO TV va continua să fie un trendsetter şi un lider pe piaţa media din România. Astăzi, PRO TV gândeşte mai liber ca niciodată", spune Aleksandras Cesnavicius, în comunicatul de presă al Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel