Andreea Esca, doză de sinceritate. "Știu că de la ea a plecat totul"

esca
esca

Sinceră - așa cum ne-a obișnuit - Andreea Esca a transmis un mesaj inedit pe pagina sa de socializare.

Vedeta TV a povestit că învățătoarea ei a fost cea care a ajut-o să meargă mai departe și i-a fost alături în momentele grele.

"Piticot" și învățătoarea ei... sau eu alături de primul om care a crezut în mine. Întotdeauna am susținut că suntem suma întâlnirilor importante pe care ni le-a oferit viața, a oamenilor care ne-au încurajat. Pe doamna profesoară Maria Stavăr am cunoscut-o când am împlinit șase ani fix. A fost învățatoarea mea și mi-a devenit imediat o a doua mamă, pentru mulți ani de zile. Plecam împreună la școală pentru că locuiam foarte aproape și ne întorceam tot împreună.

Mâncam la ea ciorbă bună cu leuștean, dormeam de prânz, făceam lecții, seara la teatru, concerte, tot așa... M-a pus să învăț multe poezii, să rezolv probleme complicate, să nu pierd nicio piesă de teatru, să conduc clasa, școala, să cânt în cor, să am curaj și să-i respect pe cei din jur. Știu că de la ea a plecat totul. După mama, ea a fost prima care m-a împins de la spate și mi-a repetat că sunt bună pentru... și pentru ... și pentru, până am crezut. Îi mulțumesc pentru tot și o iubesc. Astăzi am mâncat iar împreună ciorbă cu leuștean. Și mi-a dat și un borcan cu dulceață de cireșe amare. Sunt fericită!", a scris Andreea Esca pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel