Andreea Esca, despre căsnicia sa: O loterie la care am tras câștigător

andreea_esca
andreea_esca

Celebra prezentatoare TV, Andreea Esca, va vorbi, duminică de la ora 19.45, la ediția specială a emisiunii ”D Paparazzi” de la Kanal D, despre relația pe care o are cu soțul ei.

Adelina Pestrițu, amfitrioana emisiunii ”D Paparazzii” va avea, duminică, o invitată specială, pe Andreea Esca, care le oferă telespectatorilor o lecție despre succesul în căsnicie.

Întrebată fiind care este secretul mariajului său cu Alexandre Eram, celebra prezentatoare TV a afirmat că nu există niciunul. “Cred că nu este un secret, e pur și simplu o loterie la care am tras câștigător. Am avut norocul să întâlnesc un om cu care m-am potrivit foarte bine și atunci lucrurile au mers de la sine”, a spus vedeta.

Despre certurile din cuplu, Andreea Esca a mărturisit că acestea sunt inevitabile, dar dacă soții nu sunt ”ranchiunoși”, împăcarea vine repede.

În plus, nici rutina nu este o problemă în cuplul Andreea Esca – Alexandre Eram. “Rutina se poate transforma într-o prietenie și într-un lucru pozitiv dacă știi cum să o folosești. Nu întotdeauna niște ani acumulați înseamnă rutină, pot însemna o foarte multă valoare, eu așa gândesc. Cred că fiecare an trebuie să-l percepi ca pe un an de experiență în plus, nu ca pe ceva care să te obosească”, a mărturisit Andreea Esca.

Cât despre cum reușește vedeta TV să-și mai surprindă soțul după mulți ani de căsnicie, dar și ce daruri mai primește de la acesta, telespectatorii vor afla urmărind emisiunea ”D Paparazii”, duminică de la ora 19.45, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel