Andi Moisescu explică ce se va întâmpla cu PRO Tv fără Adrian Sârbu

Andi Moisescu
Andi Moisescu

Andi Moisescu a participat joi seara la "Serile FJSC", unde a fost întrebat cum va evolua PRO Tv după plecarea lui Adrian Sârbu.

"Cariera ta a fost influențată de Adrian Sârbu? Ce se schimbă în PRO Tv după plecarea lui?", a fost întrebat Andi Moisescu de către unul dintre studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

"Nu se schimbă nimic, pentru că PRO Tv deja e o structură care funcționează singură. Adrian Sârbu deja era în CME, el era deasupra noastră. Deci din punctul ăsta de vedere nu cred că veți vedea nicio schimbare. A rămas acționar la CME, dar nu mai are funcția din conducerea PRO Tv. Oricum nu mai avea timp să se implice. Dar este în continuare la Mediafax și Gândul. Nu e niciun motiv de îngrijorare. Totul va merge în continuare la fel.

Să nu mă faceți de râs!

Asta ne-a și transmis când a predat ștafeta: să nu îl facem de râs. PRO Tv merge mai departe. «Românii au talent» merge în continuare. Atât pentru mine, cât și pentru cei din trust pe care îi vedeți, Adrian Sârbu a fost un model de la care am avut foarte multe de învățat. Acolo a fost una dintre cele mai bune școli de comunicare", a venit răspunsul juratului de la "Românii au talent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel