Andi Moisescu, bolnav și țintuit la pat. ”Este un semn”

Andi Moisescu
Andi Moisescu

Andi Moisescu a povestit pe blogul personal că medicii i-au interzis să se dea jos din pat din cauza unei afecțiuni pe care o are.

Vedeta TV a mărturisit că suferă de hernie de disc care s-a declanșat pe data de 1 decembrie. Din această cauză, trebuie să stea o perioadă la pat. Sub titlul ”Trei zile, repaus total”, Andi Moisescu a scris că acest timp cât va trebui să stea țintuit la pat are și o parte bună, fiind un răsfăț să se odihnească după cât a muncit.

”Hai să fim serioși. Pe lângă adevăratele suferințe ale oamenilor din jurul nostru, cele două hernii de disc ale mele sunt așa, cel mult exotice. Sigur că nu e bine să le iei peste picior nici pe ele, dacă vrei să eviți un final tăios.

Dar, una peste alta, eu le-am luat în primul rând ca pe un semn, pe care, dacă nu l-am interpretat greșit, mă grăbesc să-l împărtășesc, covins fiind că ne privește pe mulți. Prinși în goana asta nebună de-a face lucruri, uităm de cel mai impotant detaliu, mai exact, uităm de noi.

Deși mă doare (la propriu acum), eu personal îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat semnul ăsta, la timp. Până la urmă, trei zile de repaus total, dincolo de faptul că reprezintă ceva absolut nou și neobișnuit pentru mine, înseamnă de-a dreptul un răsfăț.

Fie vorba între noi, Dumnezeu a fost chiar bun cu mine, limitându-se la două hernii, după cât “mi-am bătut eu joc de trupul meu”, în ultimii ani. Ca să nu mai spun că o astfel de afecțiune e cea mai bună dovadă că sunt totuși un om cu coloană vertebrală”, a scris Andi Moisescu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel