Anda Caropol, aniversare. Colegii de la Teatrul Nottara îi urează "La mulți ani"

Pe 9 aprilie, actriţa Anda Caropol împlineşte 76 de ani. Colegii de la Teatrul Nottara îi urează "La mulți ani".

"Destinul meu se contopeşte cu cel al Teatrului Nottara, pe care l-am slujit cu evlavie şi fidelitate timp de 50 de ani. Lecţia demnităţii şi a umilinţei faţă de meserie am învăţat-o de la marii profesori ai şcolii noastre de teatru", spunea Anda Caropol. Este mărturisirea de credinţă a îndrăgitei actriţe, într-un moment aniversar, în care îşi rememorează şi cariera de peste o jumătate de secol în teatru.

La 55 de ani de la debutul său la Teatrul Naţional Lucian Blaga, din Cluj-Napoca, în "Poveste din Irkutsk" de Aleksei Nicolaevici Arbuzov, şi după 50 de ani de prezenţă neîntreruptă pe scena Teatrului Nottara, ea continuă să joace, cu aceeaşi dăruire, în spectacolele Teatrului de pe Magheru, care a consacrat-o şi unde a cunoscut împlinirea profesională.

În stagiunea actuală, Anda Caropol joacă în două dintre cele mai longevive comedii ale Teatrului Nottara: "Titanic vals" de Tudor Muşatescu, regia: Dinu Cernescu (2002) şi "Hangiţa" de Carlo Goldoni, regia: Tino Geirun (2005).

Colegii şi prietenii de la Teatrul Nottara îi urează "La mulţi ani", cu sănătate şi cât mai multe roluri memorabile, care să-i pună în valoare talentul şi sensibilitatea!

VEZI ȘI: Ministrul Culturii, la teatru. Ionuț Vulpescu recomandă "COADA", piesă actuală și provocatoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel