Ministrul Culturii, la teatru. Ionuț Vulpescu recomandă "COADA", piesă actuală și provocatoare

Ministrul Culturii a povestit că a mers recent la Teatrul Bulandra pentru a vedea un spectacol fascinant - "COADA".

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu, după interviul lui Iohannis pentru Realitatea TV: "Încercarea lui Rareș Bogdan, patetic de ridicolă"

"Am văzut, la Bulandra, în producția Fundației artEST, o piesă actuală și provocatoare: „Coada", de Israel Horovitz. Pe muzica „Recviemului" lui Mozart, actorii Tudor Chirilă, Cristian Crețu (/ Nicodim Ungureanu), Irina Ungureanu (/ Mariana Dănescu), Ion Grosu și Radu Gheorghe se prind într-o dramatică și imposibilă luptă pentru supremație. Sau, cum spune regizoarea Iarina Demian în programul spectacolului, regăsim în "Coada" descoperirea faptului că "nicio linie nu are capăt și că, la nivel uman, este imposibil să atingi vârful absolut.", a scris Ionuț Vulpescu pe Facebook.

Îndrăgita Mariana Dănescu, în "COADA"

"COADA" este un spectacol de Iarina Demian. Scrisă de Israel Horovitz, unul dintre dramaturgii-cult ai teatrului american contemporan, piesa (tradusă până acum în peste 30 de limbi) propune o dezbatere dramatică despre o lume în derivă, lipsită de repere, care caută să se agațe de o himeră — locul întâi. Cinci oameni, cinci povești de viață, ratări individuale, vulnerabilități și o coadă la care se așază învinșii vieții, unde nu se întâmplă nimic, deși se întâmplă TOTUL.

Alături de Tudor Chirilă și Radu Gheorghe, spectacolul-concept regizat de Iarina Demian îi reunește pe scenă, în partituri de excepție, glisând între comedie și dramă, pe actorii Nicodim Ungureanu/Cristi Crețu, Ion Grosu și Irina Ungureanu/Mariana Dănescu.

FOTO: Facebook Ionuț Vulpescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel