Anchetă la IPJ Vaslui, după ce fata violată de tatăl vitreg a fost trimisă acasă cu agresorul

A fost deschisă o anchetă internă, marți, la IPJ Vaslui, după ce polițiștii care au preluat cazul fetei de 15 ani, agresate sexual de tatăl vitreg, au trimis victima și agresorul în aceeași locuință, din comuna Grivița, deși copila anunțase la 112 că a fost violată, scrie Mediafax.

„Cu privire la modul de acțiune al polițiștilor în această cauză, referitor la măsurile care trebuiau luate pentru protecția minorei, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern", se arată într-un comunicat transmis, marți, de către IPJ Vaslui.

„În data de 17 august, ora 20.12, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul 112, de către o minoră în vârstă de 15 ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol", se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, iar cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Potrivit unor informaţii, scrie Mediafax, mama fetei ar fi refuzat ajutor din partea DGASPC Vaslui, care face propria anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel