Anamaria Prodan naște în direct. La ce televiziune se transmite

Anamaria Prodan expresspress
Anamaria Prodan expresspress

Click.ro scrie că Anamaria Prodan plănuiește o nebunie, pe care televiziunile se bat să o transmită în direct și în exclusivitate. Kanal D, Euforia Tv, sau un post de televiziune din trustul Intact se luptă pentru a obține dreptul de a transmite momentele în care Ana Maria Prodan va naște prin cezariană pentru a patra oară.

Anamaria Prodan este însărcinată în două luni și se gândeşte deja la cum va decurge cea de-a patra naştere prin cezariană. Nu ştie dacă va alege o clinică din România sau una din străinătate, dar cert este că va fi filmată în timp ce naşte, urmând ca totul să fie transmis în direct la televizor.

Mai multe televiziuni luptă pentru a obține dreptul să transmită momentele în care impresara va naște. Este vorba despre Euforia Tv, care a transmis reality-show-ul „Prodanca şi Reghe: La plăcinte înainte”, un alt post din cadrul trustului Intact și turcii de la Kanal D.

Kanal D, favorit

Potrivit click.ro, postul Kanal D este favorit pentru a obține exclusivitate la acest eveniment. Asta deoarece, în ultima vreme, în trustul Intact sunt probleme financiare.

Anamaria Prodan ar fi primit 100.000 de euro din partea Euforia Tv, pentru al treilea sezon din reality-show-ului al cărei protagonistă este. Pentru următorul sezon, în care va și naște, ar urma să primească o sumă mult mai mare din partea turcilor de la Kanal D, scrie aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel