Alimenta la benzinării și pleca fără să plătească. A fost reținut de polițiști

Un bărbat din Constanța ce-şi alimenta maşina la benzinărie şi pleca fără să plătească a fost reţinut astăzi de poliţişti.

Un bărbat de 37 de ani, care în repetate rânduri şi-a alimentat maşina cu benzină, într-o staţie din municipiul Constanţa, plecând fără să plătească, acesta montând la autovehicul diferite numere de înmatriculare false, a fost depistat şi reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat joi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, după ce a fost oprit în trafic, pe un bulevard din oraş, pentru verificări, a reieşit şi faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

A fost oprit în trafic de polițiști 

"La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au depistat un bărbat, de 37 de ani, despre care existau indicii că ar fi sustras, în repetate rânduri, carburant dintr-o staţie de alimentare din municipiul Constanţa. Faptele au fost comise în perioada 4 decembrie 2019 - 16 ianuarie 2020. Bărbatul a fost oprit în trafic, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiu, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar autoturismul în cauză avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa, urmând ca în ziua în curs să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel