Alice Drăghici a izbucnit în plâns la Antena 3

Scutaru Cristina / 18 feb 2019 / 23:35 Salveaza PDF Comentarii
Alice Drăghici
Alice Drăghici

Avocata Alice Drăghici a izbucnit în lacrimi la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a realizat în Statele Unite ale Americii un interviu de excepție cu un lider spiritual mondial, rabinul Solomon Schiff.

Rabinul Schiff este o mare personalitate, un lider marcant al comunității evreiești mondiale, cu o carieră impresionantă, de peste 70 de ani. Este preşedintele fondator al Memorialului Holocaustului din Miami, un monument impunător, inaugurat în anul 1990.

După ce a urmărit interviul, avocata Alice Drăghici a plâns.

”Interviul a fost extrem de încărcat. Nu pentru că eu sunt evreică... dar nu trebuie să fii evreu... și nici filosemit ca să înțelegi că aceste lucruri nu trebuie uitate, poate doar iertate. Este meritul Antena 3 că nu lasă să se șteargă memoria Holocaustului. Memoria celor care au murit atunci trebuie păstrată și venerată. Familia mea a fost deportată în Transnistria. Bunicul meu a murit și, probabil, este îngropat într-o groapă comună. Nu am știut niciodată unde. Tatăl meu a venit traumatizat de acolo fiind deportat la vârsta de opt ani. A trăit toată viața cu amintirile de acolo. Din respect pentru ei, mi-am crescut copiii în această religie și i-am dus la o școală evreiească. Am considerat că nu avem voie să uităm aceste lucruri. Te poți împăca, te poți mântui... dar sunt lucruri pe care istoria nu are voie să le treacă niciodată cu vederea”, a zis Alice Drăghici.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25