Alexandru Petrescu, noul director al FNGCIMM

Ema Apostu / 18 iul 2017 / 16:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei dar şi fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în guvernul Grindeanu a fost numit director general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

Fost ministru al Economiei şi Mediului de Afaceri, Alexandru Petrescu are o experienţă managerială de peste 15 ani în companii de top, atât la nivel local cât şi internaţional.

A ocupat poziţii de conducere în instituţii financiare de prestigiu în sistemul financiar-bancar din Marea Britanie şi în importante companii româneşti, deţinând până anul trecut funcţia de director general al C.N. Poşta Română S.A. 

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituţie financiară nebancară, cu capital de risc, înfiinţată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanţări, prin acordarea de garanţii pentru instrumentele de finanţare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26