Alexandru Arșinel, atacat dur de Anca Pandrea. Vezi motivul

pandrea
pandrea

Fosta soție a lui iurie Darie, Anca Pandrea,  continuă atacul la adresa lui i Alexandru Arşinel. Actriţa nu îl poate ierta pe Arşinel pentru că acestuia nu i-a păsat de soarta lui Iurie Darie înainte ca acesta să moară. În schimb, Arșinel o contrazice şi spune că Anca Pandrea nu este normală.

Anca Pandrea spune că nu poate uita faptul că Alexandru Arșinel nu a fost alături de Iura în cele mai grele clipe ale vieții sale, în condițiile în care toți colegii de scenă i-au fost alături.

,,Sunt supărată încă şi este normal. Când Iura era internat şi Arşinel era în acelaşi spital, nici măcar nu a întrebat ce face Iura, ceea ce mi s-a părut ciudat. Eu nici măcar nu am ştiut că a venit, mi-au spus pacienţii şi asistentele (...) Să-i fie ruşine şi să-l ajute Dumnezeu după sufletul lui...", a declarat supărată Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.

Alexandru Arşinel nu a așteptat și i-a dat replica fostei soții a lui Iurie Darie. Arșinel a suferit o operație  în perioada în care Iurie Darie era internat în acelaşi spital, în stare gravă.

 ,,Mă interesează atât de puţin ce gândeşte şi comentează Pandrea de nu vă imaginaţi! Eu faţă de Iura am avut întotdeauna un respect şi o admiraţie permanente. Mai ales că era moldovean de-al meu şi îmi era foarte drag. La spital, am fost printre primele persoane care l-au vizitat. Când am venit în prima zi la consult, până să intru în cabinetul doctorului, am mers la el în salon şi am stat 10 minute împreună. (...) Ea nu-i normală! Dacă cineva poate să zică despre mine că sunt un om fără suflet înseamnă că nu-i un om normal", a declarat Arşinele pentru ziarulring.ro.

Conflictul dintre Anca Pandrea și Alexandru Arșinel durează din anul 2010, când actorul o acuza pe soţia lui Iurie Darie că îşi manipula soţul dând vina pe artistă pentru ideea şi publicarea pozelor XXX.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel