EXCLUSIV  Alexander Hausvater, radiografie a societăţii: Aceasta este problema în România. Avem o responsabilitate

Mihai Ciobanu / 21 noi 2019 / 13:41 Salveaza PDF Comentarii
77834-0-oameni_trecere_de_pietoni_aglomeratie_fa_8063
77834-0-oameni_trecere_de_pietoni_aglomeratie_fa_8063

Regizorul Alexander Hausvater atrage atenţia asupra faptului că una dintre cele mai mari probleme ale României şi ale românilor este lipsa de comunicare. 

Alexander Hausvater a dat câteva exemple personale, de momente în care a luat atitudine, a comunicat cu cei din jur, chiar dacă erau persoane necunoscute, întâlnite întâmplător pe stradă şi a vorbit despre importanţa comunicării dintre oameni. 

"Simt că majoritatea populaţiei acestei ţări are nevoie de ajutor. Are nevoie să se uite în oglindă, are nevoie de cineva cu care să se consulte, poate chiar un terapeut. Fiecare om are nevoie să înţeleagă cine e şi de ce e aici. (...) Ca indivizi avem o responsabilitate să ne ameliorăm şi să găsim o modalitate să comunicăm cu omul de lângă noi. Comunicarea în ţara asta e foarte greoaie. Când eu revin în ţară, le zâmbesc oamenilor şi întreb ‚ce faceţi?’ omul întoarce capul crezând, dacă e o doamnă, că mă iau de ea, sau dacă e un domn că am ceva cu el", a declarat regizorul Alexander Hausvater într-un interviu acordat DC News.

VIDEO: 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29