ALEGERI ANTICIPATE. Alex Coita: Propun două date

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a reacționat la Antena 3, marți, după ce preşedintele USR, Dan Barna, a menţionat că, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, Uniunea Salvaţi România va cere preşedintelui să folosească toate pârghiile pe care le deţine pentru a convinge partidele de opoziţie să intre „în logica de anticipate”.

„Vin în întâmpinarea domnilor de la USR și propun două date pentru alegerile anticipate, care mi se par foarte potrivite și în ton cu ce își doresc ei. Prima este 14 februarie (n.r. Ziua îndrăgostiților). O dată foarte bună, în general lumea este dominată de sentimente pozitive și probabil va vota mult pentru schimbare.

A doua este 1 aprilie (n.r. Ziua păcălelilor). O înflorire a naturii și va conta și pentru oamenii noi, practic o natură nouă pentru oameni noi.

Revenind și lăsând, evident, gluma la o parte, din punctul meu de vedere, cei de la USR, ca partid, ar beneficia cel mai mult dacă ar susține, fără să intre la guvernare, un Guvern PNL. I-ar lăsa pe cei din PNL să deconteze un an care se va dovedi a fi extrem de dificil pentru ei", a spus Alex Coita, marți, în cadrul emisiunii „Obiectiv” de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel