Alex Coita, gluma zilei după 'atacul' la site-ul lui Cîțu. S-a aflat cine a atacat

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

După ce platforma IMM Invest a devenit nefuncțională, Florin Cîțu a susținut că site-ul a fost atacat și bănuiește că în spatele atacului cibernetic se află adversarii politici ai PNL.

Alex Coita, co-președintele Platformei Social Liberale, a comentat ironic ”atacul” de care s-a plâns Florin Cîțu și a spus, în glumă, că ”atacatorul cibernetic” ar putea fi chiar Dan Barna, cel care a fost surprins când mima că lucrează la laptop înainte de un mesaj către electoratul USR.

„L-am văzut acum două zile pe domnul Barna cum ”lucra” pe laptop. Dacă îmi permiteți o mică glumă, pentru că nu poți lua în serios astfel de declarații (n.r. - acuzele lui Florin Cîțu privind un atac al Opoziției), îmi place să cred că nu lucra tocmai la piratarea site-ului IMM Invest”, a comentat ironic Alex Coita, la România TV.

„Revenind la lucruri serioase, mi se pare o declarație abedantă din partea domnului ministru Cîțu. Lipsa unor probe serioase care să justifice aceste acuze mi se pare o altă copilărie și o nouă dovadă de lipsă de maturitate politică a unui om care cred că a ajuns ministru înainte să fie copt ca om politic”, a conchis Alex Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel