ALEX COITA a plecat din studioul B1 TV. SCANDAL MONSTRU

Scutaru Cristina / 10 noi 2019 / 16:21 Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita, analist politic, a plecat din studioul B1 TV după un scandal monstru.

Alex Coita a avut un schimb dur de replici cu senatorul Marius Marinescu. În urma dialogului aprins, Alex Coita a decis să părăsească platoul B1 TV. Spiritele s-au încins după ce Alex Coita a zis că generațiile mai în vârstă nu au făcut nimic pentru România în ultimii 30 de ani.

Iată schimbul de replici: 

 

”Cei tineri sunt supărați pe cei în vârstă pentru că nu au făcut mare lucru”, a zis Alex Coita.

”Stați că nu este chiar așa... Tinerele... ușurel, dacă nu recunoaștem și lucrurile bune care s-au făcut... Hai să nu mai folosim locuințele care s-au făcut înainte, hai să nu mai folosim Transfăgărașanul... hai sa nu mai folosim Casa Poporului...”, a zis Marius Marinescu.

”Sunteți mulțumit de țara asta așa cum a construit-o generația dumnevoastră?”, a zis Alex Coita.

”Sigur că sunt mulțumit! Tinere, ușurel, nu te enerva. Ce s-a construit în ultimii 30 ani?! Dă-mi un singur exemplu”, a spus Marius Marinescu.

”Păi despre ultimii 30 ani vorbesc și eu!”, a continuat Coita.

Tudor Barbu, moderator B1 TV, a intervenit și a zis: ”Alex Coita se referise la ce au făcut generațiile născute prin anii 1950-1960 după anul 1990”.

”Nu știu... eu zic că cine are urechi poate să audă ce am zis. Normal că m-am referit la ce s-a făcut în ultimii 30 ani, nu la comunism. Aoleu! Ce e așa greu de înțeles?!”, a continuat analistul politic.

”Când vă referiți la ultimii 30 ani, referiți-vă la corupție generalizată, la hoție, la sărăcie... Nu știu cine te trimite la televizor și cine te învață ce să zici”, a zis senatorul.

”Știu foarte bine la ce să mă refer. Nu-mi spuneți dumneavoastră ce să zic. Dumneavoastră cine sunteți?”, a continuat Coita.

”Tu ești un papagal”, a adăugat Marius Marinescu.

După această replică, Alex Coita a decis să părăsească platoul B1 TV.

”Nu este nicio pierdere”, a mai zis Marius Marinescu.

Tudor Barbu, moderatorul B1 TV, i-a atras atenția senatorului că nu trebuia să aibă un astfel de comportament. ”Cu ce a greșit Alex Coita când a zis că generația noastră a făcut țara muci?! Nu a greșit cu nimic”, a zis jurnalistul.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25