Alegeri SUA: Soția lui Donald Trump intră în cursa pentru prezidențiale

Melania Trump, soția lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, a oferit pentru CNN primul interviu de la începutul acuzațiilor cu tentă sexuală în care este implicat soțul ei.

Potrivit CNN, Melania Trump consideră că toate acuzațiile nu sunt decât ”minciuni” accentuând faptul că ea ”crede în soțul ei”. Soția omului de afaceri pune sub semnul întrebării veridicitate acuzațiilor cu tentă sexuală și este de părere că ele au fost organizate de opoziția republicanului precizând că ”aceste lucruri au fost toate organizate de opoziție. Și cu detaliile ... au verificat vreodată trecutul acestor femei? Nu au nicio dovadă."

În ceea ce privește limbajul lui Donald Trump, ea a declarat pentru CNN că nu și-a auzit niciodată soțul folosind un astfel de vocabular înainte și tocmai de aceea este ”surprinsă.”

Donald Trump se confruntă de câteva zile cu acuzații grave după ce două femei l-au acuzat pe magnatul american că în trecut, acesta a încercat să le sărute cu forța și că le-a atins în zone intime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel