ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Klaus Iohannis, cum a răspuns scrisorii lui Macovei

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat că punctele cuprinse în scrisoarea pe care i-a adresat-o Monica Macovei, în schimbul susţinerii sale pentru turul doi, se regăsesc în programul său prezidenţial.

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum răspunde scrisorii transmise de Monica Macovei, Klaus Iohannis a spus că punctele din documentul acesteia sunt aceleaşi lucruri pe care şi le doreşte şi el "pentru România, pentru o societate dreaptă", potrivit Mediafax.

Citește și: Monica Macovei, condiții pentru susținerea lui Klaus Iohannis 

"Am luat act, cu bucurie, de afirmaţiile Monicăi Macovei, care spune că doreşte să mă sprijine în situaţia în care îmi asum o serie de puncte. Foarte bine, sunt bucuros să reafirm că toate aceste lucruri se regăsesc în programul meu prezidenţial şi unele au fost reafirmate chiar azi, independenţa justiţiei, statul de drept, faptul că nu voi graţia corupţi, că doresc împiedicarea adoptării legii amnistierii şi graţierii. Cred că am dat un răspuns rezonabil Monicăi Macovei şi nu am niciun fel de problemă, pot să reconfirm cu mare plăcere aceste lucruri şi într-un document scris. Deci da, sunt aceleaşi lucruri pe care mi le doresc şi eu pentru România, pentru o societate dreaptă", a spus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel