ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. VICTOR CIUTACU: Mă irită propaganda proastă

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ciutacu nu îndeamnă la vot și explică de ce nu face acest gest.

VEZI ȘI: ULUITOR. Mazăre a renunțat la manechine. Cu cine a venit la vot


ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Pe fundalul somațiilor isterice și agasante la vot, eu nu vă îndemn la nimic. Pe de o parte, fiindcă nu mă consider buricul pamantului, astfel încât să stați cu buletinul în mână și să vă uitați în dinții mei.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  Pe de altă parte, pentru că nu mi se pare vreo îndatorire patriotică să votați. Vreti s-o faceți și aveți cu cine, faceți-o! Nu vă atrage nici un candidat sau vi se pare inutil, stați acasă! Mă plictisește și, totodată, mă irită propaganda proastă. Spuneți-le celor care vă scuipă-n ochi enormitatea că, dacă nu votați, n-aveți dreptul să comentați ori să fiți nemulțumit că drepturile astea vă sunt conferite de calitatea de cetățean român. Cât timp statul ai cărui cetățenti sunteți vă ia taxe și impozite, iar votul nu e obligatoriu prin lege, sunteți liberi să vă comportați cum credeți de cuviință si punct!", scrie Victor Ciutacu pe blogul personal.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "În măsura în care consider că astăzi va fi ceva relevant de consemnat, o voi face", a conchis jurnalistul România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel