ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. REZULTATE FINALE PSD. VICTOR PONTA, CU 11% peste KLAUS IOHANNIS

Șeful de campanie al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat rezultatele finale ale numărătorii paralele a PSD la alegerile prezidențiale 2014. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. REZULTATE FINALE PSD. Numărătoare paralelă a PSD arată că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, trece de procentul de 40%, în vreme ce Klaus Iohannis, candidatul ACL, nu depășește 30%. Între cei doi contracandidați este o diferență de 11%. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. REZULTATE FINALE PSD. Liviu Dragnea a anunțat că în urma numărătorii paralele a PSD, realizată prin transmiterea datelor prin mesaje, Victor Ponta obține la alegerile prezidențiale 40,51% și Klaus Iohannis a obținut 29,52% din voturi

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. REZULTATE FINALE PSD. "Pentru prima dată am câștigat în Republica Moldova. Victor Ponta a ieșit pe primul loc cu o diferență considerabilă față de locul doi", a mai anunțat Liviu Dragnea. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. REZULTATE FINALE PSD. "Mai avem foarte mult de lucru în turul doi, diferența de 11 procente nu trebuie să ne facă să credem că am câștigat. De mâine se pleacă de la 0-0", a subliniat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel