ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. MONARHIȘTII AU VOTAT

Cătălin Șerban, copreședinte Alianța Naționala pentru Restaurarea Monarhiei, a postat pe Facebook o imagine cu un buletin de vot.

VEZI ȘI: Radu Tudor, previziune importantă exit-poll ora 21.00

"Și eu am fost la vot... TRĂIASCĂ REGELE! După alegerile prezidențiale din 2000, 2004, 2009 când am fost convins să votez RĂUL CEL MAI MIC, anul acesta îmi este lehamite.
Justificat după atâta circ și judecând după faptul că între "candidați" după alegeri se va instala ca și în ceilalți ani LEGEA TĂCERII și A COMPROMISURILOR NEDEMNE, iar toți vor uita ceea ce au promis și pentru ce s-au "zbătut de la ' 48(pașopt) încoace!"

Voi merge la vot și voi scrie pe buletin: REGELE ȘI PATRIA/JOS REPUBLICA! RĂUL CEL MAI MIC este doar o iluzie, o stupizenie pe care am înghițit-o și eu când eram la anumite vârste când TOT CE ZBURA, SE MÂNCA!

RĂUL CEL MIC este echivalentul unui ÎNTUNERIC care nu e chiar ÎNTUNERIC! ABSURD! ABSURD! ABSURD! Ba chiar cred că voi avea o satisfacție anul acesta să iasă RĂUL CEL MARE! Poate așa se curăță, cât mai mult posibil, scena politică de uscături după ce toți figurantii politici vor ieși bine jumuliți din acest circ interminabil! TRĂIASCĂ REGELE ȘI ROMÂNIA MARE ÎN VECHILE HOTARE!", a scris Cătălin Șerban pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel