AJOFM Ilfov organizează în octombrie Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior care îşi caută un loc de muncă sunt aşteptaţi, pe data de 18 octombrie, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov, la Colegiul Economic Viilor din Bucureşti, informează vineri AJOFM Ilfov.

Obiectivul principal al evenimentului îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt, consideră AJOFM Ilfov.

La acest târg de locuri de muncă pot participa şi alte categorii de persoane decât absolvenţii instituţiilor de învăţământ, potrivit sursei.

Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii, precizează AJOFM Ilfov.

Agenţii economici aşteptaţi să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel