Agresorul de la mitingul PSD Brașov a fost identificat de polițiști

Miting PSD
Miting PSD

Poliţiştii braşoveni au identificat cea de-a doua persoană implicată în incidentul care a avut loc duminică, după mitingul de susţinere a PSD, din Piaţa Sfatului, fiind vorba de un septuagenar din municipiul Braşov.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Alina Ivan, lucrătorii secţiei 1 Poliţie l-au identificat pe agresorul din incidentul de duminică, acesta fiind un bărbat de 75 de ani, din Braşov, care, în prezent, este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, victima este, de asemenea, un septuagenar, un bărbat de 76 de ani, din localitatea Fundata. Acesta nu a depus plângere penală.

Ce s-a întâmplat la miting

Un incident în care au fost implicaţi doi bărbaţi a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD Braşov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi.

"La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", a precizat Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, într-un comunicat remis duminică.

Vezi și: Miting PSD cu scandal, la Brașov. Precizări de la Jandarmerie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel