Aglomerație la punctele de frontieră cu Ungaria. Se așteaptă până și două ore

Timpii de aşteptare la Vama Cenad pe sensul de ieşire din ţară spre Ungaria este, luni la prânz, de două ore, cu toate că se lucrează la capacitate maximă. La Nădlac se așteaptă până la 90 de minute.

La aproape toate punctele control de la frontieră cu Ungaria este aglomeraţie, luni la prânz, când mii de români au ajuns la ieşirea din ţară.

Majoritatea sunt muncitori stabiliţi în străinătate şi care au venit pentru a petrece Paştele alături de familii, însă sunt şi persoane care pleacă în excursii de o zi în Ungaria.

Este coadă la Cenad, dar se lucrează pe trei benzi, la capacitate maximă. Colegii lucrează împreună cu autorităţile ungare pentru controlul specific de frontieră. Până acum nu au fost semnalate probleme, a declarat, luni, Roxana Costache, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Cei care doresc să iasă din ţară pot consulta site-ul Poliţiei de Frontieră, secţiunea trafic online, care prezintă datele de aşteptare în timp real.

Spre Ungaria, timpii de aşteptare erau de 10 minute în vămile arădene de la Vârşand şi Turnu. 

La Nădlac II, timpii de aşteptare, potrivit aplicaţiei de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, ajung până la 90 de minute, însă unii şoferi au spus că au aşteptat chiar şi două ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel