AFM a aprobat finanţarea unui proiect de închidere a unei gropi de gunoi, cu 3,6 milioane de lei

[] []

06 noi 2019 / 12:56
Salveaza PDF Comentarii

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat un proiect de închidere a unui depozit de deşeuri municipale din judeţul Hunedoara, cu 3,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

'În şedinţa Comitetului de Avizare din data de 05 noiembrie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat un dosar de finanţare depus de Consiliul Judeţean Hunedoara, pentru închiderea depozitelor de deşeuri municipale neconforme, în aplicarea prevederilor deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, pronunţată în Dosarul C-301/17.

Suma aprobată pentru proiectul depus de Consiliul Judeţean Hunedoara este de 3.680.027,42 lei', se arată în comunicat. Suma alocată sesiunii de finanţare a pentru acest program este de 100 milioane lei, iar finanţarea se acordă în procent de până la 100% din cheltuielile eligibile. Sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare a fost prelungită până la data de 29 noiembrie 2019, iar proiectele eligibile sunt cele din Lista depozitelor de deşeuri municipale care trebuie închise, conform deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, furnizată de către Ministerul Mediului şi publicată pe site-ul AFM, informează Agerpres. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22