Omul de afaceri Viorel Pleșa, politician USR-PLUS, a murit în Marea Neagră

Un tânăr, în vârstă de 36 de ani, a fost scos din apele Mării Negre, la Neptun, în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă. Ulterior, s-a aflat că e vorba despre Viorel Pleșa.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, au fost nevoite să declare decesul.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Potrivit Antena 3, Viorel Pleșa este numele afaceristului care s-a stins din viață la Neptun. El era candidatul USR-PLUS pentru un post de consilier local în Popești Leordeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel