EXCLUSIV  Afacerile lui Rareș Bogdan. DEZVĂLUIRI din trecutul său. "Nu mai vreau să fac acest lucru"

Toată lumea îl știe pe Rareș Bogdan de la Realitatea TV, dar se cunosc foarte puține detalii despre viața ziaristului dinainte de a lucra în presă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate la DC News, realizatorul TV a povestit cu ce s-a ocupat înainte de a intra efectiv în jurnalism.

"Am terminat masteratul în 1998. În perioada 1998 - 2004 am dezvoltat o rețea de telefonie mobilă. Practic am vândut servicii GSM. Am avut 14 magazine. Le-am vândut către o rețea mai puternică. Am făcut primii mei bani, bani mulți pe acea vreme, 250.000 de dolari făcuți din vânzarea respectivului business.

În 2001, am înființat, alături de Tavi Hoandră și fratele meu, o agenție de publicitate. Ea dăinuie și astăzi. Ulterior mi-am vândut părțile către fratele meu. Deci am făcut două businessuri bune pe care le-am vândut, plus că am vândut și ziarul pe care apoi l-am cumpărat. Am vândut Ziua de Cluj cu 500.000 de euro către un om de afaceri local și l-am cumpărat, în criză, cu 80.000 de euro. Așadar, am făcut două businessuri bune de presă înainte de a face strict jurnalism. Nu mai vreau antreprenoriat, vreau doar presă!", a spus Rareș Bogdan la interviurile DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel