„Aduceri aminte” de Dan Spătaru la Dănutz SRL de duminică

dan_spataru
dan_spataru

La şapte ani de când a trecut în nefiinţă, soţia, Persida, şi fiica, Dana Spătaru, vor aminti telespectatorilor despre cel care a fost îndrăgitul interpret de muzică uşoară, Dan Spătaru. Rubrica „Diamant SRL” va fi dedicată, în ediţia de duminică a emisiunii Dănutz SRL, interpretului Dan Spătaru.

"Telespectatorii o vor putea cunoaşte şi pe nepoţica lui Dan Spătaru, cea pe care artistul nu a reuşit să o vadă vreodată. Maria Buză, invitată şi ea la Dănutz SRL, va cânta o melodie din repertoriul lui Dan Spătaru", se arată într-un comunicat al televiziunii.

Anna Lesco vine duminică la Dănutz SRL pentru a-şi lansa un nou single. Benone Sinulescu aniversează în aceste zile 55 de ani de carieră muzicală şi doreşte să împărtăşească această bucurie cu telespectatorii, numărându-se şi el printre invitaţii lui Dan Bittman duminică, la TVR 1.

La emisiune este invitată şi Sânziana Niculae, singura fană a Shakirei care a reuşit să ajungă în culise şi să-i vorbească celebrei cântăreţe. La cei 17 ani ai săi, Sânziana şi-a văzut visul cu ochii, iar duminică este invitată de Dan Bittman să le povestească telespectatorilor despre bucuria pe care a trăit-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel