Adriana Bahmuţeanu reacționează la acuzele lui Prigoană că l-a înşelat

bahmu
bahmu

Silviu Prigoană este foc și pară de când a aflat că în viața  Adrianei Bahmuțeanu și-a făcut loc un alt bărbat. Prigoană  a acuzat-o pe fosta soție că l-ar fi înşelat în ultimul an de căsnicie, subliniind faptul că între ei nu mai exista de ceva timp o relaţie amoroasă.

"Nu mă interesează ce declară Prigoană. Dar nu l-am înşelat niciodată. Cât despre relaţiile dintre noi, într-adevăr, n-au mai fost intime în ultima vreme, dar nu în ultimii doi ani, cum spune el. Exagerează! Îl respect pe Prigoană pentru că e tatăl copiilor mei şi mai mult nu vreau să comentez. Noi n-am mai vorbit de anul trecut. Dacă îl sun, nu-mi răspunde. Când trebuie să ia sau să-mi aducă înapoi copiii nu vine el personal, ci îşi trimite şoferul”, a declarat Adriana pentru click.ro.

Declarația Adrianei Bahmuțeanu vine după ce Silviu Prigoană a acuzat-o de adulter. „Voi de ce credeţi că m-a părăsit? Că n-am luat-o pe mă-sa la mare sau alte motive? Nu! Ea avea pregătit un cordaci încă din timpul căsniciei. Din noiembrie 2011 nu mai aveam treabă unul cu altul, nu mai exista căsnicie. N-am mai avut contact sexual de mai bine de doi ani. De ce? Pentru că fosta mea avea pe altul şi nu mai avea chef de mine. În august 2012 a plecat. Au vorbit să plece fără copii, dar probabil ea s-a răzgândit. A luat după ea copiii, mama şi sora, un întreg autobuz. Când a văzut cum stau treburile, individul s-a speriat şi s-a dus dracului! Oricum, ăla pentru care m-a părăsit e istorie”, a spus Prigoana pentru Ring.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel