Adrian Ursu - Virgil Guran, contre în direct: Dacă îndrăzniţi să spuneţi fraza asta aici, nu aţi prea fost prin ţară/ V-am reproşat dumneavoastră ceva?

Florin Răvdan / 25 oct 2019 / 21:25 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Ursu
Adrian Ursu

Jurnalistul Adrian Ursu şi liberalul Virgil Guran au avut mai multe replici în contradictoriu în direct, în timp ce dezbăteau mai multe aspecte din declaraţia de avere a unuia dintre miniştrii propuşi în Guvernul Orban. 

"Dacă domnul Ion Ştefan a împrumutat pe cineva, probabil a trecut în declaraţia de avere, asta nu ştiu. Dar e perfect legal. Şi eu dacă aş candida mâine şi m-ar ajuta cineva cu bani, aş proceda la fel. Şmecheria cu furăciuni de prin ţară e văzută pe la alţi politicieni, dintre care unii sunt la puşcărie, unii nu şi încă mai vor să conducă, dar e altă treabă, nu e nicio problemă", a declarat Virgil Guran, cu referire la faptul că Ion Ştefan a împrumutat o tânără liberală cu suma de 1,4 milioane de lei pentru campania electorală. 

Adrian Ursu, răbufnire nervoasă

 

"Zic să vă întoarceţi fraza, să vă luaţi fraza înapoi. Dacă dumneavoastră îndrăzniţi să rostiţi această frază în acest studio, în această emisiune, înseamnă că nu prea aţi fost prin ţară în ultimii ani. Cred că e ultimul loc în care puteţi face reproşuri că nu s-au văzut furăciunile din ţara asta. E ultimul loc în care puteţi face afirmaţia asta. Am încheiat acest subiect", a declarat Adrian Ursu. 

Iată continuarea dialogului dintre cei doi: 

Virgil Guran: Dar m-aţi ascultat? V-am reproşat dumneavoastră ceva?

Adrian Ursu: Nu, reproşaţi în eter, aşa... 

Virgil Guran: Nu, dar de ce vă supăraţi? V-am demonstrat şi demonstrez cu legea în mână, e legal ce e acolo. 

Adrian Ursu: Eu doar v-am spus că aţi făcut o afirmaţie eronată! 

Virgil Guran: Eu v-am spus că asta e situaţia în România. Nu suntem în România? 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28