Adrian Ursu, noul director editorial al Intact

adrian ursu
adrian ursu

Adrian Ursu a fost promovat în funcţia de director editorial al Intact Media Group, cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton.

Analist politic şi realizator al unor emisiuni TV de success, Adrian Ursu va coordona politica editorială a instituţiilor media din grupul Intact şi va integra proiectele jurnalistice ale grupului atât în print, cât şi în televiziune, radio şi online. În dezvoltarea strategiei de conţinut a grupului va colabora îndeaproape cu echipele de management ale fiecărei entităţi – Jurnalul Naţional, Antena 3, Observator, Radio Zu, antena3.ro, observator.tv.

“Suntem un grup media puternic, iar puterea noastră stă în valoarea conţinutului pe care îl oferim publicului şi în calitatea şi numărul mare de cititori, telespectatori şi ascultători fideli. Mă bucur să am un rol privilegiat, acela de a răspunde aşteptărilor unui public exigent, pe care îl respect foarte mult”, a declarat Adrian Ursu.

Adrian Ursu are o experienţă de 14 ani în presa scrisă şi 7 ani în televiziune în România, de-a lungul carierei sale fiind ziarist de investigaţie, corespondent de război, analist politic şi ocupând mai multe funcţii de management în companii media, precum Intact Media Group, TVR, Adevărul, Cotidianul sau Gândul. În 2011 s-a alăturat trustului Intact ca invitat permanent al emisiunii "Exces de putere cu Oana Stancu" şi realizator al emisiunii “Secvenţial”, difuzate la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel