Adrian Sârbu, noul director general al Mediafax

Adrian Sârbu a devenit noul director general al Mediafax.

Totodată, Adrian Sârbu, acționar majoritar al Mediafax prin compania Allerria Management, este și noul administrator al companiei, în locul Roxanei Grigoruță, informează Pagina de Media.

Datele publicate în Monitorul Oficial precizează că Mediafax și „noul director general Adrian Sârbu" au semnat un contract de mandat la data de 22 decembrie 2014, document care urmează să fie ratificat la următoarea Adunarea Generală Extraordinară a Asociaților.

CITEȘTE ȘI: Adrian Sârbu, turnat la Parchet de proprii angajați

Pe lângă poziția de director general al Mediafax, Adrian Sârbu este și noul reprezentant al Allerria Management, companie care este administratorul unic al Mediafax SA.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București (unde este dosarul MediaPro), respectiv ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (unde este dosarul Mediafax), au declarat pentru Paginademedia.ro că măsura arestului preventiv a fost prelungită.

La începutul lunii decembrie, 11 persoane erau reținute pentru 30 de zile în dosarul MediaPro. Acuzația: evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel