Adrian Măniuțiu pleacă de la Antena 3

Adrian Măniuțiu, prezentatorul Income Magazine de la Antena 3 a decis să părăsească postul TV. Măniuțiu a vorbit despre perioada petrecută la postul de știri, cum a ajuns prezentatorul emisiunii de business și cum a luat decizia de a pleca. 

"Pe scurt: Am plecat de la Antena 3. Altfel, another day at the office... sau?

Pe larg (dar la câte am trăit tot pe scurt e):
One heck of a ride… Au fost 5 ani senzaționali pentru mine: 10 sezoane de Income, 8 sezoane de Daily, la care mai adaug multe ediții Previziunile Zilei, Proiecte sau Ediții Speciale, mult peste 1.000 de live-uri. Pentru mulți dintre colegii mei din branșă e puțin, pentru mine însă e momentul să iau o foarte scurtă pauză și să trag o gură de aer, mulțumindu-le totodată pentru o experiență extraordinară la care au contribuit atât de mulți oameni.

CÂTEVA ELEMENTE DIN POVESTEA ULTIMILOR 5 ANI

Totul a început în iunie 2012 când Adrian Ursu, după ce am fost invitat într-o emisiune, m-a întrebat dacă nu vreau să preiau proiectul Income. Mi-a căzut fața și am crezut că sunt la camera ascunsă. Dar așa a început. M-a învățat enorm, m-a sprijinit, a avut răbdare, dar cel mai important e că a avut încredere în mine. Îi mulțumesc pentru tot. Adriana Mărgărit și Elena Cristian au avut un rol decisiv și ele. Știu! Thank you!

(...)

DE CE AM PLECAT?

Voi fi sincer: am hotărât să plec pentru că am început să mă simt plafonat (dar e numai problema mea, plafoanele ți le pui de cele mai multe ori singur), am hotărât să plec pentru că dacă ceva se transformă în rutină, dispare creativitatea și motivația, am hotărât să plec pentru că îmi doresc ca tot ceea ce fac (indiferent de domeniu sau moment) să nu fie doar “OK” sau “average”, ci să fie un reper, it has to make a difference. Mă apropiam de acel punct de care îmi e mie cel mai teamă și care mă ține treaz nopți întregi: e un punct “of almost no return”, acela în care nu te mai trezești dimineața cu poftă, pentru că nu mai găsești plăcere în ceea ce faci, devenind o umbră, anonimă, ambulantă, înecată în rutină. N-am ajuns acolo, dar nici nu vreau să ajung. Probabil că mulți trăiesc asta, eu am ales să risc, alegând o schimbare. Oricine poate, restul sunt scuze.

Și mai e ceva: după 5 ani de lucrat aproape în fiecare weekend, am obosit. În condițiile în care, ani de zile, săptămâna are 6, de multe ori chiar 7 zile lucrătoare, iar aproape fiecare zi are 10-12 ore de muncă, la un moment dat, toate acestea te apasă și lasă urme. Și la muncă și acasă. Unele urme dispar, altele lasă cicatrici care nu se mai șterg niciodată. Asta e, în prag de 40, mi-am permis să recunosc că am obosit și că vreau un time-out. Dar nu mă plâng, a fost alegerea mea da capo al fine – să rămân antamat în multe proiecte, în multe direcții - iar asta nu cred să se schimbe vreodată.

Știu însă perfect, sunt convins chiar, că doar adrenalina unor noi provocări mă va alimenta cu combustibilul necesar performanței, cu energia și detașarea de care ai nevoie pentru a fi creativ și a rămâne motivat. Așa că mă pregătesc pentru o continuare în forță. As we speek.

Și ca să oprim orice speculații: a fost doar decizia mea să nu-mi mai prelungesc contractul care expira la început de august, nu sunt certat cu nimeni și totul s-a încheiat prietenește," a scris Maniuțiu pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel