Adrian Măniuțiu: De ceva vreme nu m-am mai enervat așa. Niște cretini

Filmul românesc "Două lozuri" a fost sabotat. Mai precis, multă vreme a avut 8,90 nota de pe IMDB, iar peste noapte, avea în jur de nota 5.

Adrian Măniuțiu, jurnalist Antena 3, a reacționat vehement.

"De ceva vreme nu m-am mai enervat asa. De fapt, cuvantul potrivit cred ca e "mahnit". Inca nu am vazut Două Lozuri, dar voi merge cu siguranta sa-l vad. Curand. E comedia cu Dragos Bucur, Alex Papadopol, Dorian Boguta si Codin Maticiuc. Din cate inteleg, tot ei au si co-produs filmul la care cei mai multi dintre cei care l-au vazut deja au ras pana la sufocare. In consecinta, atat cifrele box-office-ului, cat si notele de pe IMDb au fost grozave. Pana la un punct, cand niste cretini care nici macar nu au vazut filmul, s-au hotarat sa trolleze si sa dea note de 1 filmului pe IMDB (cateva sute), adaugand si comentarii denigratoare. Desigur, nu fara consecinte... doar pentru ca nu-l plac pe Maticiuc aka "Poponet"", a scris jurnalistul pe Facebook.

[citeste si]

"Nu stiu daca e un film bun sau nu, voi afla in sala de cinema; si nici nu-l cunosc personal pe Codin. Mi se pare insa absolut stupid si demotivant faptul ca ne pricepem atat de bine sa scuipam si ca suntem atat de rapizi, proactivi si implicati atunci cand vine vorba sa moara capra vecinului. Ce bine ne-ar fi daca, din cand in cand, am mai folosi constructiv energia asta si la niscaiva lucruri bune. Despre film si aventurile de la filmare si despre procesul de productie a mai vorbit si Mirela, recent, la VOI cu VOICU - chiar inainte de premiera, puteti gasi inregistrarea", a mai zis Adrian Măniuțiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel