ADRIAN BUCUR, demisie din TVR. Jurnalistul rămâne în Consiliul de Administrație

Adrian Bucur va demisiona de la TVR. Jurnalistul nu va mai fi gazda Știrilor de la TVR. În schimb, Adrian Bucur va rămâne membru al Consiliului de Administrație.

VEZI ȘI: Măsuri urgente după jignirile aduse de Cozma și C.V. Tudor la România TV

Surse din TVR au declarat pentru DC News că ziaristul își va da demisia din cauza blocajului profesional de la Televiziunea Română. În această perioadă, jurnalistul se află în concediu.

Adrian Bucur acuză presiuni încă din luna octombrie.

"Mașina sa a fost vandalizată chiar în curtea TVR. Ieri am depus plângere penală la secția 1. Dacă mă gândesc la incidentele din ultima lună de zile, încep să înțeleg că e un mesaj clar: Ziaristule din Consiliul de Adminisrație, întrebi prea mult de achiziițiile lunare de zeci de mii de euro constând în becuri pentru Platourile Tvr, de coproducțiile scumpe intrată în noile grile, de datoriile Splendid Medid prescrise subit(4 mil. Euro), fara ca nimeni sa faca nimic, ori de cardul secret/personal, din bani publici, al dlui Stelian Tanase, de 7000 euro", scria Adrian Bucur pe Facebook.

Adrian Bucur este Licenţiat atât în jurnalism şi filosofie, cât şi în comunicare şi relaţii publice. Ziaristul a beneficiat de o bursă Euronews la Bruxelles, pentru o mai bună cunoaştere a instituţiilor europene.

A fost corespondent Mediafax, a scris pentru Jurnalul naţional şi Curentul, a redactat şi prezentat ştiri la Europa FM şi Radio Total. Are o experienţă de zece ani în televiziune, dintre care opt ani petrecuţi la Prima TV, ca editor şi prezentator al jurnalelor de ştiri sau ale unor emisiuni pe teme economice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel