Adopţie Sorina. FSDPR solicită cercetarea modului în care s-a hotărât adopţia

Federația Sindicatelor Democratice ale Polițiștilor din România (FSDPR) solicită Secţiei speciale de investigare a magistraţilor cercetarea sub toate aspectele a modului în care s-a hotărât adopţia Sorinei. 

"Vom propune șefului Poliției Române proceduri de intervenție a polițiștilor pentru ca - acolo unde intervine poliția - apărarea copiilor și drepturile lor sa fie garantate.

Totodata solicitam imperativ Secției speciale de investigare a magistraților cercetarea sub toate aspectele a modului in care s-a hotărât adoptia - judecator, procuror, orice alta persoana din domeniul justiției implicată in acest caz - precum și a modului de punere in aplicare a hotărârii și informarea in regim de urgentă a cetățenilor României, cu rezultatele cercetării", a spus Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice ale Polițiștilor din România (FSDPR).

Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!". Și vecinii au fost revoltați de această situație.

VEZI ŞI Gabriel Oprea propune lege pentru Sorina, fetița de la Baia de Aramă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel