ADMITERE FACULTATE 2014: Porsche susține un program de studiu. Vezi la ce facultate

ADMITERE FACULTATE 2014. Șansă pentru tinerii care vor să lucreze la Porsche. Compania susține programul de informatică în limba germană, una dintre cele cinci noi specializări introduse la admiterea 2014 de Universitatea Babeş-Bolyai.

ADMITERE FACULTATE 2014. Printre cele cinci noi specializări introduse la ADMITERE FACULTATE 2014 din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca se numără şi programul de informatică în limba germană, susţinut de cei de la Porsche. Absolvenţii vor deveni specialişti IT în industria auto.

Citește și ADMITERE FACULTATE 2014. UTCB, Ingineria instalațiilor, locuri la buget

ADMITERE FACULTATE 2014. Potrivit Digi24, sunt 75 de locuri disponibile în cadrul programului de studiu sprijinit de Porsche, dintre care 15 sunt bugetate. Cei care nu vor reuşi să prindă un loc fără plată, vor trebui să achite o taxă anuală de 3.000 de lei. Cursurile sunt predate de profesionişti, iar stagiile de pratică se vor face în cadrul Porsche, MHP Consulting Romania şi EBS România.

Citește și ADMITERE FACULTATE 2014: ASE scoate la concurs peste 5.500 de locuri

ADMITERE FACULTATE 2014. Absolvenții programului de informatică în limba germană vor avea șanse mari să lucreze într-una dintre aceste corporaţii, la finalul celor trei ani de studiu.

ADMITERE FACULTATE 2014. Majoritatea specializărilor noi introduse de Universitatea Babeş-Bolyai atât la nivel de licenţă, cât şi la nivel de masterat, sunt programe cu predare în limba engleză sau germană.

ADMITERE FACULTATE 2014. Universităţile de stat din Cluj-Napoca pun la bătaie aproximativ 9.500 de locuri bugetate şi aproximativ 12.300 de locuri cu taxă, pentru viitorii studenţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel