ADMITERE FACULTATE 2014. UTCB, Ingineria instalațiilor, locuri la buget

ADMITERE UTCB 2014. Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) oferă pentru anul universitar 2014/2015, un numar de 1270 locuri finanţate de la buget (dintre care 3 pentru romi) şi 300 locuri cu taxă.

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014. Medicină, ultima medie de admitere la Medicină  2013


ADMITERE UTCB 2014. Absolvenții de liceu care vor să dea admitere la UTCB, Ingineria instalațiilor (Instalații UTCB), trebuie să știe că admiterea se va face pe baza unui dosar, astfel: Instalaţii pentru construcţii:  Admitere pe bază de dosar; Instalaţii şi echipamente pentru protecţia atmosferei: Admitere pe bază de dosar și Instalaţii pentru construcţii - în limba franceză (A): Test competenţă lingvistică (lb. fr.) sau atestat recunoscut+Admitere pe bază de dosar.

ADMITERE UTCB 2014. La INGINERIA INSTALAŢIILOR (UTCB) sunt 55 locuri la taxă și 60 la buget.

ADMITERE UTCB 2014. Candidaţii pe locurile cu taxă sunt admişi pe baza de dosar în ordinea MEDIILOR DE LA BACALAUREAT. Taxa anuală de şcolarizare pentru anul universitar 2014/2015 este de 4200 lei plătibilă în 3 tranşe pentru toate facultăţile UTCB exceptând FILS unde aceasta este de 4500 lei şi DLSC unde este de 3600 lei. Studentii admisi pe locurile cu taxa pot trece pe locurile bugetate care se vacanteaza la finele fiecarui an universitar, după criterii de performanţă şi în ordinea rezultatelor profesionale obţinute în anul respectiv.

ADMITERE UTCB 2014. ACTE/DOCUMENTE NECESARE LA ÎNSCRIERE ( CICLUL I LICENŢĂ)

1. Diploma de bacalaureat sau adeverinţa de absolvire; (adeverinţa de absolvire doar pentru absolvenţii de liceu promoţia 2014). Aceste documente se depun în original sau copie legalizată. Obs. In adeverinţa de absolvire să fie precizate media generală a examenului de bacalaureat şi notele de la probele examenului de bacalaureat (v. pt 3. modul de calcul al mediei de admitere)

2. Certificat de naştere - copie legalizată (sau copie xerox însoţită de prezentarea originalului);

3. Fotografii tip buletin de identitate - 2 bucăţi;

4. Chitanţă de plată a taxei de admitere / sau după caz adeverinţele necesare obţinerii scutirii de la plata taxei;

Obs. 1. Documentele se depun într-un dosar plic pe care se scrie numele candidatului şi prima optiune la care se inscrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel