Adevăruri urâte despre un șef PNL. Marcel Ciolacu: A încercat să ascundă

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a tras o concluzie privind campania electorală din acest an.

"Ne aflăm în urma unei campanii în care am ascultat părerile buzoienilor. Aşa după cum spuneam la început, mi-aş fi dorit o discuţie bazată mai mult pe proiecte. Din păcate, precum anticipasem, PNL şi Ovidiu Anghel au făcut o campanie plină de minciuni, prin care au încercat să ascundă adevăruri urâte din trecut.

Mai sunt doar 2 zile până la vot. Venim în fața voastră cu cel mai bun program și cu cei mai buni candidați. Pe listele noastre de primari și consilieri se regăsesc magistrați, medici, profesori, ingineri, militari, antreprenori, oameni competenți, buni profesioniști, mulți dintre ei aflați pentru prima dată în politică.

Am promis că voi separa administrația de politică şi mi-am respectat promisiunea!

În municipiu, candidatul PSD este Constantin Toma, singurul care poate să relanseze Buzăul și să refacă din reşedinţa județului un adevărat centru regional. PSD Buzău se prezintă astăzi în fața voastră drept un partid schimbat, cu oameni noi, cu reguli noi, cu speranţa regăsită în viitor.

Pe 5 iunie vă aștept la vot și vă îndemn să votați cu toată încrederea candidații PSD!", a spus deputatul Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a făcut referire la condamnarea primită de Ovidiu Anghel, candidatul PNL la Primăria Buzău, după ce a avut un accident mortal. În urma evenimentului rutier, doi copii au rămas fără tată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel