Adevărul despre horoscop. Preotul Marius Văduvă: Sunt foarte multe studii cu privire la placebo

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol ce spune preotul Marius Văduvă despre horoscop.

Preotul Marius Văduva a vorbit despre oamenii care apelează la horoscop pentru a afla dacă vor avea o zi bună. Potrivit acestuia, rugăciunea are o putere mai mare dacă ne dorim cu adevărat să avem parte de o zi minunată.

"Te întrebi: o să am o zi bună? Ia să verific eu în horoscop. Chiar trebuie să te uiți ca să vezi dacă o să ai o zi bună? Nu crezi că dacă pui dimineața genunchiul jos, și te rogi, și îi mulțumești lui Dumnezeu pentru tot, bunul Dumnezeu îți va da o zi minunată? Și seara să îi și mulțumești pentru ziua aia minunată. O să vezi cum, dintr-odată, se șterg toate horoscoapele și tot ce înseamnă predestinarea ta, pentru că tu faci acest lucru fără să știi.

Preotul Marius Văduva: Tu poți să te autodetermini, dar la un moment dat, scopul final al vieții tot nu l-ai câștigat

Tu singur îți duci subconștientul, ulterior conștientul, în direcția în care ai citit ceea ce crezi că este dat de către cineva pentru tine. Cauți direcția în altceva decât în interiorul sufletului tău, dar interiorul sufletului trebuie completat într-adevăr cu un stâlp. Cine este stâlpul pe care te poți baza? Hristos a spus că totdeauna omul trebuie să vină să își plece capul. Unde poți merge decât la Mântuitorul când ai un necaz? Mergi și cauți o rezolvare în diverse cabinete, cu astrologi, care vin să îți spună că îți va fi bine, că o să ai o perioadă plină de sănătate... Tu ce faci? Dacă ai o credință în așa ceva, poate se va întâmpla.

Sunt foarte multe studii cu privire la placebo. Tu poți să te autodetermini, dar la un moment dat, scopul final al vieții tot nu l-ai câștigat. Nu uitați ce scrie în Matei, faptul că tot ceea ce vom cere cu credință, vom primi. Și mai mult decât atât, tot ceea ce vom crede, să ne rugăm și ca și când am fi primit. Și atunci vom avea.

De ce mai citești un horoscop, sau de ce să te mai duci să vezi, mai știu eu, un maistru Reiki sau pe altcineva care să îți spună altceva, de altă natură?", a mai spus preotul Marius Văduva în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel