Adevăratul motiv al despărțirii Gabrielei Cristea de Marcel Toader

cristea
cristea

Gabriela Cristea este practic răvășită de momentul despărțirii de Marcel Toader. Vedeta a recunoscut pentru click.ro că între ea și soțul acesteia existau probleme. Motivul pentru care se află în pragul divorţului este faptul că nu au putut avea un copil.

"Trăiesc nişte situaţii foarte complicate. Nu mi-aş fi dorit ca această poveste să existe", şi-a început povestea vedeta. "Eu şi Marcel ne-am separat.Nu ştiu dacă este o pauză sau o despărţire, dacă e definitiv", a continuat aceasta.

"De cinci ani ne luptăm cu o problemă. Noi ne-am dorit foarte mult un copil şi am fost la o grămadă de medici, însă nimeni nu a avut ce să ne facă. Suntem sănătoşi amândoi şi doctorii nu ştiu ce să ne mai facă. Ne-au propus fertilizarea in vitro, dar Marcel nu este de acord. Mi-a zis că nu vrea să încercăm în felul ăsta. Nu pot să renunţ la visul meu de a fi mamă în condiţiile în care nu a venit un medic să îmi spună că nu pot face copii. El are deja un copil şi nu resimte ca mine lipsa unui copil. Marcel trebuie să mă înţeleagă că nu renunţ la visul meu de a deveni mamă", a declarat Gabriela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel