Actorul Vlad Logigan: Săriți-mi în cap, dar eu mă rog la ceruri să nu iasă Nicușor Dan primar din nou. Nu mai tac

Vlad Logigan
Vlad Logigan

Actorul Vlad Logigan a spus că speră ca Nicușor Dan să nu mai iasă primar.

De ce? Pentru că au fost patru ani de bugete tăiate consecutiv. S-a pus lacăt pe cultură. El a menționat și faptul că reconsolidarea Teatrului Mic nu a avut loc, deși existau fonduri disponibile prin PNRR. 

Vlad Logigan a criticat și atitudinea administrației față de actorii care nu petrec opt ore zilnic în teatru. De asemenea, actorul a subliniat dificultățile cu care se confruntă tinerii actori din cauza tăierilor de bugete, care au determinat teatrele să refuze colaborările.

„Săriți-mi în cap, dar eu mă rog la ceruri să nu iasă Nicușor din nou. Patru ani de bugete tăiate consecutiv. Lacăt pe cultură. Reconsolidare la Teatrul Mic în Mille 16? Nu. Deși a fost pnrr. S-a ratat.

La început de mandat au venit cu de ce nu stau actorii 8 ore la teatru dacă iau salarii? Pentru că eu lucrez și acasă, și când merg cu autobuzul, și când fac curat. Imaginez, gândesc, creez. Am tot vrut să tac postarea asta, dar vreau să spun ce simt.

Ieri am "lucrat" de la 10 la 10 seara. Duminică. Repetiții și spectacol de 3 ore. Noi în weekend lucrăm. La noi lunea e liberă. Care nici aia nu e liberă, se repetă Anna K toată ziua azi. Sigur că o fac cu drag, asta mi-am ales să fac în viață, îmi place enorm, dar răspund acum la întrebarea de acum 4 ani, de ce nu stau actorii 8 ore la teatru zilnic.

Când debutam, era ceva minunat in Buc, care a dispărut. Puteai juca la toate teatrele. Cu tăierile de bugete, teatrele au început să refuze colaboratorii. Adică în primul rând pe cei tineri. Tăierile le-au închis ușile. Oprim marea risipă a banului public, șomând pe cei tineri. Minunat. Săriți-mi în cap dar nu mai tac. Pe cine să votez? Habar n-am! Treaba voastră, nu știu. Dar mă rog să nu mai fie încă 4 ani cu Nicu că mi-e că la următoarea premieră mi-or cere să vin cu cămașa de acasă...”, a scris Vlad Logigan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel