Acord MAI - BOR. Buzăianu: Rea intenție și lipsă de respect. Cretinism!

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Radu Buzăianu a transmis un mesaj în contextul acordului între MAI și Biserica Ortodoxă.

„Văd că e o stare de neputință a minții generală. Unii nu pot înțelege că nu ai cum să relaxezi măsurile în noaptea de Înviere, că oamenii, în numărul lor mare nu pot fi controlați.

Nu poți să ai distanțați milioane de oameni, câți participă în fiecare an de Înviere. Bă, dar văd că au mai apărut unii. Că de ce să existe voluntari care să aducă acasă cu lumânări lumina de Paști.

Bă, nenică, da cu curierii n-am remarcat să fie o problemă. Dar cu cei de la Glovo, n-am sesizat să fie mirări. Bă, problema mare e cu Biserica. Să nu aibă ortodocșii deloc acces la ortodoxie de Paște. Nici măcar în forma asta alterată de evenimente.

Aici sesizez rea intenție și lipsă de respect. Și cretinism chiar, în funcție de cât de revoltat ești că se poate să isi aprindă oamenii o lumânare. Pare un apogeu al prostiei umane.

Dacă distribuiau urechiușe de iepurași de Paște vi se părea chiar un gest frumos. Că mă faceți să scot sabia și v-am explicat ieri că nu vreau”, a scris Radu Buzăianu pe contul său de Facebook.

Amintim că ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că românii vor putea primi Paști vineri și sâmbătă, iar distribuirea Luminii Sfinte de la Ierusalim se va face de către voluntari și patrulele MAI, în urma unui acord cu Biserica Ortodoxă Română.

VEZI ȘI: NOUĂ ORDONANȚĂ MILITARĂ? Vela, clarificări pentru Paști - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel