Accident Pipera. Șoferul motocicletei implicate, nevoie urgentă de sânge. Unde poți dona

Centru de transfuzie
Centru de transfuzie

În urma accidentului rutier petrecut marți pe Șoseaua Pipera, șoferul motocicletei implicate are nevoie de sânge pentru a-i fi salvată viața. 

Prietenii motociclistului implicat într-un grav accident rutier pe Șoseaua Pipera, în cursul zilei de marți, fac apel către toate persoanele pentru a merge să doneze sânge la Centrul de Transfuzie sau la Spitalul Floreasca pe numele de Marius Lungu. 

Bună seara! În urma accidentului moto de pe Șoseaua Pipera, șoferul motorului a suferit o hemoragie internă și are nevoie de sânge. Cine ne poate ajuta să doneze sânge la Centrul de Transfuzie sau la Spitalul Floreasca, vă rugăm să menționati numele Marius Lungu și Spitalul Floreasca. Menționez că nu contează grupa sanguină, important este să se doneze pentru a putea primi el cu prioritate. Mulțumesc!, este mesajul unuia dintre prietenii tânărului implicat în accident.

Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe direcția Soseaua Pipera către strada Petricani, ar fi efectuat manevra de întoarcere pe celălalt sens de mers, la intrarea pe pasarelă, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula în același sens de mers. După impact, motocicleta a zburat peste parapet și a intrat în coliziune cu un autobuz. 

Vezi și: Accident grav pe Șoseaua Pipera

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel